Bluze și cămăși de damă

Cantitatea de produse: 25
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi

La început, cămașa a fost un articol vestimentar destinat exclusiv bărbaților și a devenit mai târziu parte din garderoba femeilor deasemenea.

Ce cămașă alegem?

Cămașa este caracterizată prin faptul că are guler și închidere cu nasturi la manșete. Majoritatea cămășilor au închidere cu nasturi, cel puțin cele ce se regăsesc în categoria cămășilor elegante. Designerii au lansat și linii de cămăși elegante care pot fi închise cu capse sau fermoar, dar acestea nu sunt atât de numeroase și populare precum modelul clasic cu nasturi.
Să vorbim puțin despre tipurile de cămăși și când alegem fiecare model.

Cămașa casual

Cămășile din flanelă care sunt de cele mai multe ori în carouri, intră în categoria cămășilor casual și pot fi purtate cu blugi, pantaloni cargo sau chiar o fustă de blugi sau una casual-sport uni. Cămășile din bumbac și alte materiale subțiri sunt ideale pentru birou, fiind materialele preferate pentru majoritatea cămășilor office și casual. Inul este de asemenea potrivit pentru o ținută office, casual sau smart-casual. Cămașa de damă clasică este preferată pentru ținutele office dar poate de asemenea reinventa o ținută smart-casual. O cămașă albă simplă cu o pereche de blugi și pantofi cu toc îmbină stilul office cu cel casual. Cămașa de damă casual puțin mai lungă poate fi legată printr-un nod la brâu sau purtată cu colanți și o curea în jurul taliei, oferindu-vă în acest fel o ținută perfectă.

Cămașa boemă

Cămașa de damă cu dantelă în stil bohoo, vă oferă un look boem și romantic și poate fi combinată atât cu fuste cât și cu pantaloni. Când vorbim despre material, cămășile din materiale fine precum mătasea sunt foarte boeme și apreciate. Cămășile cu închidere specială la manșetă și nasturi ce arată precum niște butoni sofisticați, oferă cămășilor romantice un șarm aparte. Fie că nasturii sunt simpli, colorați sau cu ștrasuri, cămășile cu închidere cu nasturi rămân în topul preferințelor doamnelor.

Cămașa elegantă

Cămașa de damă elegantă este o alegere excelentă pentru un eveniment în care ținută trebuie să fie de top. Fie că alegeți o cămașă albă, o cămașă de damă neagră, sau una colorată, trebuie să puneți accent pe material și croială, acestea sunt cele care fac diferența între o cămașă de alt tip și una elegantă. O cămașă cu butoni ce imită pietrele prețioase, cu mâneci ușor bufante și un material lucios precum mătasea, este ideală pentru un eveniment cu ținută top class.

Descoperă colecția Bolf de cămăși elegante, office și casual! Bolf vă oferă produse la prețuri foarte avantajoase, politică de retur generoasă și livrare rapidă. Puteți combina și asorta până când găsiți exact stilul și combinația potrivită. Spor la cumpărături!

pixel