Geci de primăvară bărbați

Cantitatea de produse: 423
Mărime
  • 1-Ubrania
Culoarea
Prețul
Oferta
TIP PRODUS
Mânecă
Oferi

Noi bărbații știm că trebuie să ne alegem geaca în funcție de anotimpul în care o vom folosi. Dar pe ce principiu ne alegem geaca de bărbați de primăvară-toamnă ?

Geci de primăvară-toamnă

În primul rand trebuie să decidem dacă vrem să purtăm aceeași geacă de bărbați primăvara și toamna. Este adevărat că vrem o geacă care să ne protejeze împotriva vântului și a ploii așa din punct de vedere practic putem purta același obiect vestimentar. Putem de asemenea să profităm de aceasta ocazie ca să alegem două modele de geci în culori diferite pentru a nu arata la fel în ambele anotimpuri.

Geci de primăvară

Când spunem jachete de bărbați pentru primăvară ne gândim la o geacă bomber sau la o geacă matlasată de primăvara. Acestea sunt în diferite culori și modele, ele pun accentul pe design mai mult decât pe funcționalitate. Geaca tip bomber matlasată în romburi conferă un plus de rafinament estetic ținutei, în special modelele care au doar partea frontală matlasată cu guler tip tunică.

În funcție de stilul nostru de viață avem doleanțe și gusturi diferite. Dacă petrecem majoritatea timpului în interior, atunci vom alege o simplă geacă subțire de primăvară însă necesitățile diferă când avem un stil de viață activ. În acest caz vom căuta o geaca care să ne protejeze și împotriva frigului, o geaca cu o izolație bună și confecționată din material impermeabil de înaltă calitate. Gecile izolate termic reglabile în partea de jos cu șnur pe interior sunt o alegere ideală în acest caz. Un gulerul de tip tunică care se poate ridica ușor când se întețește vântul este alegerea perfectă. Închiderea poate fi cu nasturi sau cu fermoar, important este să se poată închide până sus de tot la nevoie ca să ne poate proteja de vânt și ploaie. O glugă reglabilă și mâneci reglabile cu șnur sau velcro sunt un mare plus și o terminație suplimentară la mâneci cu spațiu pentru pumn ar fi o adiție binevenită.

Geci de toamnă

Dacă vorbim despre geci de toamnă modelul care vine cel mai des în minte este geaca de tranziție. Putem alege o geacă de tranziție matlasată mâneci terminate cu elastic din interior sau o geacă de tranziție parka reglabilă în talie cu șnur ascuns și închidere cu fermoar. O geacă de toamnă pentru bărbați foarte populară este geaca antivant. Aceste geci pentru bărbați de toamnă sunt potrivite și primăvara, ele sunt echipate cu glugă și au în general mânecile cu terminație în elastic și partea de jos reglabilă cu șnur. Dintre atâtea modele de geci de primăvară pentru bărbați sigur vei găsi modelul potrivit pentru tine dacă cauți pe bolf.ro!

pixel