Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Geci de primăvară

Cantitatea de produse: 549
Aspectul produselor: 4 5
Anterior

Geacă de tranziție bărbați

În ce să te îmbraci când afară este prea cald în sezonuș de tranziție, să îmbraci o geacă de iarnă, însă ar fi prea cald. Soluția ideală sunt gecile de tranziție, care se potrivesc în timpul zilelor calde, ploioase, sau vânt. Asigură confort termic și protejează de vânt și ploaie, în același timp nu îți va fi prea cald. Asortimentul bogat de geci de toamnă și primăvară veți găsi în magazinul nostru online. Gecile matlasate elegante sau tip bomber sunt doar câteva modele pe care vi le propune magazinul Bolf. Pentru bărbații care nu se tem de soluțiile avangarde, alegerea ideală suntt gecile de tranziție croială clasică, culori închise, motiv floristic, nuanțe roz și roșu. Inserții contrastante de culoare puternică ex, verde aprins, portocaliu sau albastru intens. Pentru bărbații eleganți ce preferă stilul clasic, care pune în evidență silueta, magazinul la fel oferă geci din piele sau cu inserții design din piele ecologică. Folosirea altor materiale, așa vascoza, poliuretan, elastan sau poliester, asigura confort termic în timpul purtării. Baza gecilor de tranziție este gluga, care indiferent de model poate fi detașabilă, buzunarele interioare și exterioare asigura funcționalitate.
În dependență de model, avem o gamă largă de geci de tranziție pentru diverse ținute- sport, casual, urbane sau elegante.

pixel