Geci parka bărbați

Cantitatea de produse: 58
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferta
TIP PRODUS
Mânecă
Oferi

Purtate corect, gecile de iarnă sunt de obicei în garderoba noastră mai mult de un singur sezon. Dar nu este cazul să mai schimbăm hainele și pentru a ține pasul cu moda? Jacheta parka pentru bărbați sau geaca parka bărbătească este ultima modă în domeniul îmbrăcămintei pentru iarna.

Gecile parka bărbătești sunt unele dintre cele mai rezistente opțiuni vestimentare de exterior când vine vorba de sezonul toamnă-iarnă. Inițial acest tip de geacă inventat de tribul Caribou, de către eschimoși inuiti, era confecționată din piele de focă sau de cerb caribu. Aceste geci de iarnă parka au devenit din ce în ce mai populare pentru că sunt o variantă practică și funcțională de a ne proteja în sezonul rece. Intitulate simplu parka sau în limba groenlandeza anoraq, ele erau purtate la vânătoare sau pe caiac. Aceasta este un tip special de geacă groasă căptușită de obicei cu o umplutură de pene sau de puf sau cu materiale sintetice. Gecile parka bărbătești au mereu o gluga îmblănită, în general cu blană artificială. Ele se găsesc în multe culori și materiale, fiind la modă printre tinerii din ziua de azi.

Cumpără o parka pentru bărbați iarna aceasta și nu o să îți pară rău. Cea mai populară culoare a gecilor parka moderne este cea de verde. Alege o parka kaki sau verde și vei fi în pas cu moda în noul sezon rece. Cea mai practică este parka bărbătească neagră deoarece este mai rezistentă la pete și trebuie curățată mai rar decât culorile deschise. Intra pe bolf.ro și alege o parka lungă pentru bărbați iarna aceasta și nu vei regreta!

pixel