Compleuri sport dame

Cantitatea de produse: 199
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 4

Treningul a fost timp de multă vreme un articol vestimentar asociat activităților sportive, însă treningul a trecut și el prin valuri și valuri de schimbări și a fost reinventat într-un compleu vestimentar iubit de femei, chiar și în zilele în care nu avem chef de sport.

Treningul

Când nu ai timp sau dispoziție să asortezi și combini, treningul te salvează; nu rămâne decât să îți pui în picioare o pereche de pantofi sport sau casual-sport și ești gata de plecare. Dar treningul nu trebuie să fie numai pentru afară sau sala de sport, este ideal pentru activitățile de zi cu zi din casă și grădină. Trebuie să îi acordăm atenția noastră și să spunem ce avem pe buze: treningul este un must!

Pantalonii de trening

De asemenea, treningul nu e necesar să fie purtat numai ca set. Pantalonii de trening pot fi asortați cu tricouri, hanorace sau alte articole vestimentare sport sau casual, iar bluza de trening, fie ea de bumbac și fară fermoar, sau cu fermoar din material impermeabil, acesta poate fi asortată cu ușurință unor pantaloni sport, casual, colanți sau chiar blugi. Poți alege dintr-o vastă selecție de materiale de calitate, imprimeuri inedite și design-uri, toate aceste oferte sunt disponibile acum pe site-ul nostru și sunt gata să îți reîntregească garderoba.

Vezi, de asemenea:

Treningul cu colanți

Treningurile cu colanți sunt potrivite pentru majoritatea activităților sportive și nu numai. Colanții sunt din ce în ce mai apreciați și sunt deseori purtați în combinație cu o tunică sau tricouri.

Seturile sport Bolf cu pantaloni scurți și tricou sunt atât de practice încât nu vei vrea să mai îmbraci altceva în zilele de vară în care te-ai săturat de rochii și pantofi cu toc. Tricourile și bluzele oversized ce fac parte din seturile de trening ascund imperfecțiunile și îți oferă o libertate de mișcare perfectă.

Compleurile sport cu pantaloni jogger și bluze oversized sunt la modă și aduc stilului sport o aura casual - șic, făcând aceste treninguri de damă moderne să treacă în topul preferințelor pentru multe femei.

Treningurile de damă din bumbac sunt ideale pentru plimbări în aer liber în serile mai răcoroase de vară și pot fi îmbrăcămintea ideală pentru a te relaxa pe verandă citind o carte și bucurându-te de aerul curat.

Dacă încă nu sunteți convinse, vă spun numai atât: preț imbatabil, pentru că, să nu uităm, cumpăram două piese vestimentare versatile, comoditate și libertate de mișcare!

Alege din zecile de modele de treninguri de damă Bolf, în numeroase stiluri și culori pe care le poți combina pentru a îți crea stilul persona

pixel