Geci din piele damă

Cantitatea de produse: 50
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Nu trebuie să conduci o motocicletă pentru a iubi geaca de piele … și tu poți cumpăra una!

Care e geaca potrivită pentru mine

Când te gândești la geci din piele pentru femei, e bine de știut că ai multe opțiuni din care să alegi. Avem modele tip rock&roll cu revere și capse. Acestea vin cu un tip de închidere clasică și deseori catarame la bază. Alege geci de piele naturală sau ecologică, geci din piele întoarsă sau geci din imitație de piele potrivite fiecărui sezon!

Geaca din piele ecologică

Gecile de damă din imitație de piele sunt ideale pentru femeile care nu vor să poarte materiale de natură animală și preferă varianta ecologică de imitație de piele. Greu de deosebit față de gecile din piele, acestea sunt deseori mai avantajoase ca preț și, dacă vrei să-ți schimbi garderoba mai des, poate că merită să alegi geaca de piele ecologică și să îți oferi șansa de a cumpăra una nouă și de a reînnoii garderoba în fiecare an.

Vezi, de asemenea:

Și dacă ai vrea să găsești o geacă damă ce va arata bine pe toți membri familiei, acesta este geaca de piele. Designerii au creat jachete de piele pentru femei, bărbați și copii într-o varietate de culori și croieli. Gecile de piele întoarsă în croieli simple gen sacou, pot fi purtate cu ținute elegante chiar și la birou. Și iarna poți purta geaca de piele! Un stil sporty-șic sau unul casual poate găsi geaca de piele că una ideală pentru iarnă. Împreună cu un pulover gros, un fular lung, cu o pereche de ghete și șosete ce pot fi îndoite deasupra ghetelor poți spune că ești "de revistă".

Geaca din piele naturală

Gecile din piele sunt deseori o moștenire de familie, asta ne arată cât de longeviv este trendul lor și cum am putea să le vedem ca mai mult decât un simplu articol vestimentar. Gecile de piele pot fi găsite și în varianta matlasată, cu opțiunea de a pune sau scoate mesada și a folosi geaca pe timp de primăvară, toamnă și iarnă, sau îmblănite, perfecte pentru zilele reci de iarnă. Cel mai des găseam geaca de piele în culoarea neagră și în diferite nuanțe de maro, dar datorită popularității sale, producătorii de geci din piele au început să își diversifice gama de culori, mai ales în cazul gecilor din piele întoarsă, care pot fi acum găsite într-o gamă largă de culori atrăgătoare.

Haina de piele lungă pare a confirma regula ciclicității trendurilor în lumea modei, la fiecare câțiva ani ea revine în forță și ne ajută să descoperim noi moduri de a o adapta și include în stilul vestimentar personal.

pixel