Geci blugi damă

Cantitatea de produse: 1
Material

Geaca de blugi, denumită și geaca denim va fi întotdeauna la modă și modalitățile de a o asorta și combina par infinite. Este un must-have al fiecărei garderobe.

Geaca de blugi în timp

Materialul din care este făcută geaca de blugi se numește denim. Acest material foarte rezistent a căpătat popularitate în primă instanță în rândul marinarilor, care foloseau haine din acest tip de bumbac gros și foarte rezistent. Nu a trecut mult și a devenit materialul preferat pentru celebrii și popularii pantaloni numiți acum blugi sau jeanși. Gecile de blugi au venit în completare punându-și amprenta pe lumea modei. Chiar dacă albastrul obținut prin vopsirea cu indigo este cea mai populară culoare, creatorii de modă au găsit modalități ingenioase de a reinventa clasica geacă de blugi tip cowboy.

Geaca de blugi în prezent

Zeci de ani mai târziu, geaca de blugi este încă o piesă vestimentară vitală din garderoba fiecărei femei. Mereu la modă, geaca de blugi este una din cele mai versatile geci damă. Poate fi folosită în orice anotimp. Ideală pentru serile mai răcoroase de vară, combinată cu un tricou și o pereche de colanți primăvara, perfectă împreună cu cizmele de toamnă. Ea poate la fel de ușor să înlocuiască un cardigan iarna sau poți alege o geaca de blugi cu blană care poate înlocui paltonul sau geaca de fâș uzuală. Geaca de blugi oversized câștigă teren în ultimii ani. Aceasta poate fi integrată în numeroase stiluri și ținute diferite, creând un look aparte. Fie că alegi să o porți cu pantaloni sau poate peste o rochie, cu teniși sau bocanci, cu siguranță vei găsi că geaca de blugi aduce un șarm aparte ținutei.

Vezi, de asemenea:

Tipuri de geci de blugi

Dacă nu vrei să alegi o geacă de blugi simplă, poți mereu opta pentru cele cu diferite imprimeuri. În cazul gecilor de blugi, cel mai des, imprimeul sau aplicația se află pe spate și poate să fie ceva boem precum flori sau îndrăzneț precum un cap de schelet. Indiferent de stilul pe care vrei să îl adopți, poți incorpora jacheta de blugi cu succes! Dacă alegi un model de geacă scurtă de blugi, crop top, acesta îți va evidentia cu siguranță talia și te vă face să te simți atrăgătoare și plină de încredere. Cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, sau dacă preferi chiar unii cu talie joasă, o rochie și o pereche de teniși, vei crea un look ce nu poate trece neobservat.

Produsele Bolf sunt pentru toate gusturile și la prețuri imbatabile! Acestea vă vor satisface cu siguranță cerințele în materie de fashion. Nu uitați că produsele noastre sunt disponibile în măsuri de la XS la XXL și cu livrare rapidă! Alege Bolf pentru a fi mereu în pas cu moda!

pixel