Geci damă

Cantitatea de produse: 462
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 8

Brrrrrr! A venit vremea rece! Parcă ne-ar și părea rău că s-a terminat sezonul cald dacă gecile, jachetele și paltoanele nu ar fi un accesoriu atât de minunat! Pentru că această categorie de accesorii vestimentare merită toată atenția și trebuie alese cu grijă, să începem cu gecile de primăvara și să continuăm cu paltoanele de toamnă, iar la final să vorbim despre călduroasele geci de iarnă.

Ce purtăm primăvara

Gecile de primăvara vin să vestească fapul că nu mai e nevoie să ne canalizăm numai pe cât de călduroasă trebuie să fie haina, dar putem să fim șic și să ne bucurăm de venirea primăverii, de soare și ghiocei. Geaca de blugi / geaca denim nu va fi întotdeauna la moda și modalitățile de a o asorta și combina par infinite; deci un must-have al sezonului!

Nu trebuie să conduci o motocicletă pentru a iubi geaca de piele. Geaca de piele sau piele întoarsă este perfectă primăvara și nu numai. Ușor de asortat și deseori un accesoriu foarte îndrăzneț pentru ținutele elegante, geaca de piele se pare că este la moda pentru a fi purtată chiar și cu rochia de mireasă de către miresele care vor să iasă din tipar. Când te gândești la geci din piele damă, e bine de știut că ai multe opțiuni din care să alegi. Modele rock cu revere și capse sunt mereu o alegere bună.

Vezi, de asemenea:

Ce purtăm toamna

Iubitele paltoane ce ne duc cu gândul la toamnă aurie a fost dintotdeauna un accesoriu vestimentar atât de elegant și feminin. Dar și paltonul, precum mai toate hainele, a fost reinventat de către creatorii de modă, astfel încât acum este disponibil într-o varietate de modele, culori, texturi și imprimeuri, ce pot satisface gusturile femeilor ce preferă ținutele mai casual sau chiar casual-sport.

Haina de ploaie este nelipsită din garderoba fiecăreia dintre noi. În nuanțe și imprimeuri îndrăznețe ce îți vor înveseli ziua, poate chiar asortate cu cizmele tale preferate de ploaie, acest tip de geacă este foarte practică, ușor de transportat și atuul sau cel mai mare: este impermeabilă!

Jachetele de damă sport bomber de tip baseball sunt la modă și în supertrend acum. Acestea se potrivesc perfect ținutelor sport sau chiar cu o pereche de blugi sau colanți și un tricou. Gecile sport de baseball au început ca un mare trend în America dar au ajuns să fie un adevărat trend vestimentar în întreaga lume.

Ce purtăm iarna

Gecile parka de damă și cele matlasate sunt ideale pentru iarnă și pot fi asortate cu orice. Ideal este să ai o geacă de iarnă damă mai șic și nu neapărat impermeabilă, și o geacă sau haină de iarnă îmblănită, dintr-un material ce poate rezista capriciilor vremii și care te va proteja de vânt și frig.

Un trend fierbinte este acum geaca de faș scurtă cu mâneci 3/4. Feminină și cu un aer foarte tineresc, acest model de geacă se poate purta cu manșete și un pulover mai lung dedesubt în zilele mai răcoroase, și ca atare atunci când vremea nu e atât de aprigă cu noi.

Cauți o geacă sau jachetă cu guler înalt, cu glugă sau fără, cu nasturi, fermoar sau capse, sau poate nu te-ai decis încă. Aruncă o privire la colecția noastră de geci de damă și sigur vei găsi o geacă potrivită ție!

pixel