Pantaloni damă din catifea

Cantitatea de produse: 13
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi

Delicați și luxurianți, pantalonii din catifea trebuie să își facă loc în garderoba fiecărei femei. Sunt ideali pentru momentele în care vrei să iei o pauză de la blugi sau pantalonii de piele. Acești pantaloni nu au parte de atenția pe care o merită, din cauză că nu ar fi versatili. Dar lucrurile nu stau deloc așa, ci dimpotrivă, pantalonii de catifea sunt un articol destul de versatil. În rândurile de mai jos vei vedea și de ce.

Pantaloni damă din velur - pantaloni largi pentru stilizări casual

Catifeaua face parte din cele mai populare materiale și este considerată întruchiparea luxului. O pereche de pantaloni din catifea reiata îmbracă și susțin frumos piciorul, creând o senzație de opulență. Pentru alcătuirea unei ținute casual, la o pereche din catifea dama poți asocia foarte ușor topuri simple sau cu imprimeuri, bluze cu volane și topuri croșetate. De asemenea, pentru efect, poți alege un costum din catifea cu pantaloni și sacou.

Vezi, de asemenea:

Ce pantofi se potrivesc cu pantalonii de velur pentru femei?

Depinde de ce tip de pantaloni de catifea porți. Dacă porți pantaloni evazati din catifea, atunci poți opta pentru o pereche de pantofi cu toc. În cazul în care porți o pereche de pantaloni de trening din catifea, aceștia merg în combinație cu sneakerși sau cu o pereche de botine cu toc.

Pantaloni de damă din velur pentru femei - cum să-i găsești și să-i comanzi în oferta magazinului Bolf?

Poți găsi foarte ușor pantalonii din catifea în magazinul Bolf. Apasă butonul „femei”, iar mai apoi selectează butonul „pantaloni”. În cadrul secțiunii de pantaloni de damă există o subsecțiune dedicată pantalonilor de catifea. Poți găsi pantalonii și printr-o căutare folosind spațiul din dreapta sus. Poți selecta un model disponibil și poți vedea ce fel ar arăta pe câte o culoare dintre cele oferite. Odată aleasă mărimea potrivită, îi adaugi foarte ușor în coșul tău de cumpărături de unde poți foarte ușor să îi plătești. După ce ai achitat, comanda a plecat înspre tine. Nu uita să verifici online și politica de retur pentru magazin, în cazul în care vrei să returnezi produsele.

pixel