Blugi damă

Cantitatea de produse: 47
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Ce femeie nu are în garderobă o pereche de blugi? Faptul că sunt atât de comozi și versatili face că blugii să fie și acum la fel de indispensabili ca și în trecut.

Blugii în trecut

Materialul din care sunt făcuți pantalonii de blugi se numește denim. Acesta a fost creat prima oară în Europa, dar blugul a devenit cu adevărat popular datorită succesului pe care l-a avut în America. Materialul de blugi este confecționat dintr-un bumbac special, demin, extrem de rezistent și versatil. Acest material a captat prima oară atenția muncitorilor care aveau nevoie de haine din materiale ce nu se vor rupe sau uza cu ușurință. Dar deminul a căpătat popularitate și a devenit rapid materialul preferat pentru pantaloni, cei pe care noi acum îi numim simplu: blugi. Denumirea de Jenși este de fapt o abreviere și combinare a cuvintelor Blue Jeans. Culoarea albastră a blugilor (blue jeans) vine de la blue de Genes (albastru de Genova) și este încă cea mai des întâlnită pentru materialul denim sau blug, cum mai este numit. Culoarea albastră a fost aleasă datorită proprietății de vopsire cu indigo, care făcea ca culoarea să nu se transfere în afara fibrei la temperaturi înalte.

Vezi, de asemenea:

Blugii în prezent

Blugii au devenit unul din cele mai uzuale articole vestimentare indiferent de sex sau vârstă, punându-și astfel amprenta pe lumea modei. Producătorii de blugi împreună cu creatorii de modă au reinventat materialul clasic, care putea uneori să fie prea gros pentru zilele toride de vară, iar acum puteți găsi blugi de diferite grosimi, diferite grade de elasticitate și densitate a țesăturii. Pe lângă combinația cu elastan, producătorii de blugi au experimentat cu succes creația de jeanși în combinație cu fibre de în, poliester sau chiar lână, inserții de piele sau dantelă. Blugii se pot potrivi azi atât stilului smart-casual, asortați cu o cămașă și o pereche de pantofi cu toc, cât și stilului casual, unde ar intra toate tipurile de blugi, de la mom fit și boyfriend style, la blugii conici, evazati sau drepți și până la cei rupți decorativ și cu aplicații diverse. Chiar și pentru un dress code business casual, deseori o pereche de blugi negri și o cămașă pot fi o alegere grozavă. O apariție ce are mare succes în rândul femeilor sunt blugii de damă push-up. Creați dintr-un material special, blugii push-up au o talie mai înaltă, sunt stretch și subțiază silueta. Varietatea modelelor de blugi îi fac pe aceștia atât de populari. Este imposibil să nu găsești o croială potrivită pentru conformația corpului tău, stilul tău și preferințele tale.

pixel