Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Pulovere bărbați cu fermoar sau nasturi

Cantitatea de produse: 44

Pulovere cu fermoar bărbați

Calitate înaltă și confort la purtare.
Hainele bărbatului modern sunt astăzi la fel de diverse ca și garderoba femeii. În oferta magazinului nostru poți găsi numeroase modele de pulovere, cele cu fermoar se bucura de o mare popularitate. Sunt un model universal și comod, care este ales des de bărbați în toate vârstele. Aceste element universal are închidere-fermoar, nasturi, datorita caruia fiecare își va găsi ceva comun în stilul individual. Puloverele propuse de noi sunt confecționate din materiale moi, așa ca lână și bumbac, completat cu amestec de elastan, vascoza și acril. Asigura confortul termic, dar înainte de toate libertatea miscarilor, datorita materialelor foarte elastice. Trebuie de adăugat ca puloverele disponibile în asortimentul nostru au lungime diferită. Un trend cel mai fierbinte în ultimele sezoane sunt puloverele cu fermoar, care se prezintă excelent cu tricouri albe netede.
Asortimentul bogat.
Puloverele disponibile în aceasta categorie se evidențiază prin motive și modele. Bărbații care preferă modelele clasice, pot alege din gama largă de pulovere netede, decorate.Cât și universale cu fermoar, ce posedă un model original. Bărbații mai tineri cumpara de asemenea pulovere în model camuflaj. Unele modele de pulovere cu închidere au buzunare practice, originale, datorita caruia câștigă popularitate. Puloverele cu model geometric la fel se bucura de o mare popularitate în randul bărbatilor. Culorile care domina sunt negru,maro, gri și bleumarin, însă nu lipsesc nici culorile mai curajoase-roșu, turcoaz sau verde. Toate modelele se potrivesc în ținutele street casual. Puloverele cu nasturi îți permit să te simti comod și liber. Modelele care pun în evidență silueta masculina, confera eleganta și șarm. Sperăm că asortimentul bogat și designul la modă vor satisface cerințele clienților și vor garanta un shopping reușit.

pixel