Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Costume de baie bărbați

Cantitatea de produse: 246
Aspectul produselor: 4 5

Șorți de baie

La bazin, mare sau plajă sunt locurile cele mai potrivite unde poți folosi pantalonii scurti de baie. Alegerea unui model potrivit, depinde în mare parte de activitatea celui pe care îi va purta. Dacă te deizi să cumperi o pereche de pantaloni scurti de baie, trebuie să alegi un model din material care se usucă repede și durabili la contactul cu clorul și sarea de mare. Pantalonii scurți în oferta noastră sunt confecționați din material de înaltă calitate, de aceea asigura confort maxim, în timpul activităților fizice. Croiala optimă se potriveste pentru fiecare silueta, asigurând confort și nu retine miscările. Cum deja se stie pantalonii scurți de baie trebuie în primul rând să fie funcționali, dar și la modă. Un model potrivit de șorti va servi ca un element în garderoba de vară sau lenjerie sport.

Moda la plajă. În acest an la modă vor fi de asemenea pantalonii scurți de baie în culori clasice, cât și modele de nuanțe expresive. Trebuie de menționat că șorții de baie în culori deschis vor proteja mai efectiv de arsuri la soare și se prezintă excelent la plajă. Pantalonii scurți de baie într-o culoare negru ori nuante bleumarin sunt cea mai buna solutie pentru bărbați, care doresc să scadă câteva kilograme în plus se prezintă minunat în bazin sau mare.

pixel