Cum aleg mărimea potrivită

1. Cum aleg mărimea potrivită?

Magazinul Bolf.ro vă oferă numeroase produse de la diverși producători, de aceea vă recomandăm să nu vă sugerați doar după mărimea de pe etichetă, care este indicată în descrierea produsului.

Majoritatea mărcilor au mărimile personale. Cumpărând un produs Clientul este obligat să se orienteze după tabelul cu mărimi, care este disponibil mereu în descrierea produsului

Pentru a alege mărimea potrivită îți recomandăm să măsori un model de haină pe care îl ai acasă, cel mai bine cele care se așează pe silueta cel mai bine. Aceasta este cea mai bună soluție de măsurare, dat fiind faptul că toate hainele noastre sunt măsurate pe o suprafață plată.

Tabelul cu mărimi

Reguli de măsurare:

  • Important! Pentru a obține circumferința potrivită, mărimile obținute le înmulțim la x2.
  • Fiecare produs este măsurat cu precizie. Este măsurat doar o bucată dintr-un anumit model, de aceea pot exista diferențe minime în dimensiunile indicate în tabel (toleranța +/-2 cm).
  • Dat fiind faptul că nu garantăm ca fiecare produs de aceeași mărime și model, are mărimi identice, diferențele mari în mărime vor fi examinate sub formă de reclamație.

Atunci când cumpărați haine vă rugăm să vedeți tabelul cu mărimi disponibil în descrierea produsului

pixel