Costume bărbați

Cantitatea de produse: 9
Mărime
  • Marynarki
Culoarea
TIP PRODUS

În ziua de azi, costumul este mai mult decât o piesă vestimentară pentru bărbați. De-a lungul timpului costumul a fost marca unui statut social deoarece delimita clasa muncitoare de clasa socială superioară.

Cei care lucrau pe câmp sau muncitorii de la fabrică, nu purtau costume deoarece munca lor fizică presupunea multă uzură și murdărie. În timp, toate clasele sociale au început să poarte astfel de obiecte de vestimentație însă doar la ocazii speciale, deoarece ele nu se pretau la treburile zilnice. Un costum făcut pe măsură la o croitorie era un lucru foarte prețios și foarte scump.

Costumul bărbătesc

Costumul a rămas și în zilele noastre un etalon al eleganței masculine, o marcă clară a unei stime de sine crescute. Cercetătorii în domeniu și psihologii de specialitate ne învață că acest lucru îl face pe purtătorul costumului să fie privit diferit de către interlocutorul său.

Te-am convins deja? Cauți acum costume elegante sau costume casual? Nu e nevoie să vii în magazin, vei găsi chiar aici o selecție de costume premium gândite exact pentru preferințele și nevoile tale.

Costumele elegante sunt potrivite pentru evenimente formale, cum ar fi nunți, botezuri sau întrevederi de afaceri. Culoarea este și ea importantă. Un costum negru sau de culoare închisă, este considerat clasic și nu se va demoda niciodată.

Costumele slim sau costume casual sunt potrivite muncii de birou. Pot fi purtate zi de zi deoarece sunt foarte versatile. Schimbând culoarea cămășii alese, în fiecare zi pare că ai îmbrăcat un costum nou!

Poți purta costume cu carouri pentru a adăuga un aer de abordabilitate prin vestimentația ta. Imprimeul cu carouri a devenit foarte căutat în ziua de azi și este preferat de cei tineri și interesați de modă.

Dar costume cu vestă? Acestea erau în trecut ceva rezervat cumpărătorilor clasici, în etate. Cum însă moda se întoarce de fiecare dată, în zilele noastre aceste tipuri de costume sunt preferate de bărbații care au grijă la materialele alese și la gama coloristică.

Oricare ar fi stilul tău, aici vei găsi exact ce-ți lipsește!

pixel