Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Chiloți

Cantitatea de produse: 6
Vedere:

Chiloți- calitate și confort

Mulți bărbați nu -și închipuie să poarte altă lenejrie decât chiloți. Acest model tradițional se evidențiază prin croiala caracteristică. Chiloții confecționați din bumbac sunt respirabili, iar amestecul de elastan, asigură că sunt elastici, deci comozi și se așează pe corp. Când alegi o pereche de chiloți fii atent la mărime. Chiloții prea mici vor avea un efect negativ asupra sănătății Dvs. Chiloții mini, midi sau maxi sunt elementele distinctive ale chiloților la care trebuie să atrageți atenția. Chiloții trebuie să se așeze comod pe corp și să asigure confort maxim în timpul purtării. La Bolf vei găsi numeroase modele de chiloți.

Tipuri de chiloți. Așa ca în cazul fiecărui tip de lenjerie masculină, chiloții de asemenea sunt disponibili în multe variante. Un model potrivit cu elastic nu este necesar. Pentru a te simți comod, chiloții trebuie să fie pe placul bărbatului. Trebuie să ai în garderoba ta nu doar chiloți clasici, dar și într-o culoare, chiloti în nuanțe întunecate, cât și modele cu țesături contrastante și decorațiuni interesante, ex, dungi colorate. În dulapul tău vei găsi un loc și pentru chiloții de model clasic basic.

pixel