Pulovere damă

Cantitatea de produse: 13
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

A venit sezonul rece? Sunt reduceri și nu le poți rezista? Ai nevoie de o îmbrățișare pufoasă? Un singur răspuns pentru toate întrebările: Pulovere, pulovere, pulovere, să plouă cu pulovere.

Magia puloverelor

Cred că cel mai apreciat și utilizat articol vestimentar este puloverul. Fie că este el un pulover de damă cu nasturi scurt, un pulover lung, un cardigan pe care nici nu știi cum dar ajungi să îl alegi mereu de pe umeraș, aproape la orice ținută, sau poate un pulover oversize care îți oferă un sentiment de libertate și confort. Ei bine oricare din acestea este binevenit în garderobă, iar aici le găsiți pe toate. Puloverele vin să ne salveze ori de câte ori dorim să purtăm o singură piesă vestimentară în partea de sus a corpului, sau chiar când o cămașă sau un tricou sunt mult prea subțiri pentru temperatură scăzută de afară sau din birou. Materiale moi și texturi îndrăznețe de tricotaj, croieli ce te fac să-ți dorești să le cumperi pe toate, culori care mai de care mai interesante și în pas cu moda.

Cardigane

Să vorbim puțin despre pulovere și cardigane și cum le putem asorta. Un cardigan damă scurt merge perfect cu o rochie, fustă sau pantaloni cu talie înaltă, dacă vreți o ținută smart-casual, business-casual sau elegantă.

Vezi, de asemenea:

Cardiganul scurt

Cardiganul scurt poate de asemenea să fie purtat cu ținute casual precum pantaloni scurți cu talie înaltă, blugi sau rochii de zi. Ce este foarte important este materialul, un cardigan din casmir fin este ideal pentru ținutele mai elegante și complimentează o ținută business. Cardiganele scurte din bumbac sau alte materiale, cu imprimeuri și croieli mai îndrăznețe, sau cu fermoar, sunt mai indicate ținutelor casual.

Cardiganul lung

Cardiganul lung este un accesoriu de care ne lipsim cu greu. Poate fi ușor asortat ținutelor cu pantaloni. Spre deosebire de cardiganul scurt, care se potrivește ușor ținutelor cu fuste lungi sau midi, cardiganul lung este mai indicat pentru ținutele cu fuste scurte sau până la genunchi. Dacă preferați un cardigan cu glugă sau cu fermoar, acesta se transformă imediat în accesoriul perfect pentru o ținută sport-șic.

Cum aleg puloverul perfect?

Dacă nu știi încă ce tip de pulover ți s-ar potrivi, uite câteva sfaturi. Dacă aveți o statură minionă, un pulover mai scurt, crop-top v-ar avantaja. Pentru femei mai înalte, cardiganele și puloverele mai lungi sunt o alegere minunată. Puloverele oversize scurte sau de lungime medie se pot potrivi cu ușurință oricărei structuri a corpului sau staturi. Puloverele oversize mai lungi se potrivesc mai bine persoanelor înalte.

Așa că, indiferent de stilul pe care vreți să îl adoptați, un pulover se potrivește perfect. Împreună cu o cămașă, puloverul îți va oferi o ținută business feminină și elegantă. Combinat cu o pereche de blugi, puloverul duce ideea de confortabil și casual pe culmi înalte.

Dar destule sfaturi, e clar că deja știți ce vreți: pulovere! Acum puteți alege din sutele de modele de pulovere și cardigane pentru femei de la Bolf, așa cum v-ați obișnuit, la un preț imbatabil și cu livrare rapidă. Nu te-ai decis dacă să fie albastru, gri, verde, negru, sau poate un roz îndrăzneț, nici nu e nevoie să decizi asupra unuia, le avem pe toate!

pixel