Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Pulovere

Cantitatea de produse: 42
Cardigane albeCardigane maroCardigane negreCardigane roșiiCardigane bleumarinCardigane albastreCardigane rozCardigane griCardigane verziPulovere clasice albePulovere clasice maro Pulovere clasice negrePulovere clasice rozPulovere clasice griPulovere clasice galbenePulovere cu imprimeu rozPulovere clasice albePulovere clasice maroPulovere clasice negrePulovere clasice rozPulovere clasice griPulovere clasice galbenePulovere cu fermoar albePulovere cu fermoar maroPulovere cu fermoar negrePulovere cu fermoar roșiiPulovere cu fermoar albastrePulovere cu fermoar rozPulovere cu fermoar griPulovere cu fermoar verziPulovere fără mâneci albePulovere fără mâneci maroPulovere fără mâneci negrePulovere fără mâneci roșiiPulovere fără mâneci bleumarinPulovere fără mâneci albastrePulovere fără mâneci rozPulovere fără mâneci griPulovere fără mâneci verziPulovere cu glugă albePulovere cu glugă maroPulovere cu glugă negrePulovere cu glugă roșiiPulovere cu glugă bleumarinPulovere cu glugă rozPulovere cu glugă griPulovere cu decolteu maroPulovere cu decolteu negrePulovere cu decolteu griPulovere cu decolteu galbenePulovere lungi albePulovere lungi maroPulovere lungi negrePulovere lungi roșiiPulovere lungi bleumarinPulovere lungi albastrePulovere lungi rozPulovere lungi griPulovere lungi verziPulovere tip tunică albePulovere tip tunică maroPulovere tip tunică negrePulovere tip tunică roșiiPulovere tip tunică albastrePulovere tip tunică rozPulovere tip tunică griPulovere tip tunică verziMalete maroMalete negreMalete roșiiMalete gri

Pulovere pentru femei

Puloverele sunt hainele ideale pentru zilele reci, toamna și iarna. Puloverele nu numai că sunt confortabile și plăcute la atingere, însă pot fi și stilate. Contrar aparențelor, le puteți purta la multe ocazii și în diverse stilizări Tunici foarte feminine, pulovere scurte, înguste sau oversize, o alegere bună la întâlnire, ieșire cu prietenii, la serviciu, dacă în firmă nu sunt reguli stricte cu privire la dress code. În plus puloverele pentru femei, se asortează excelent nu numai cu pantaloni, ex. jeanși clasici, însă deasemenea cu rochii și fuste, din tricotaj, cât și cusute din materiale ușoare Astfel de combinări pot crea pentru femeie o stilizare adevărată, grațioasă. Puloverele pentru femei se combină deasemenea cu cămăși Pentru așa combinare cel mai bine este să alegeți puloverul cu decolteu în V, care se va asorta cu gulerul de la cămăși va fi complet vizibil și se va așeza bine. Această combinație se referă la stilul british college. Deși puloverele din piele în principal sunt asociate cu sezonul rece, cardiganele azurii și tricourile pentru femeie sunt o alegere ideală primăvara și vara. Merită să cunoști că în trecut, puloverele au avut o altă poziție în lumea modei, deoarece acestea erau considerate a fi neatractive, aveau funcția de încălzire și ca haină de lucru. Din fericire puloverele de astăzi cuceresc podiumurile Puloverele cu model norvegian împletite, tunici lungi, sau cardigane respirabile sunt un adevărat hit al modei. Mai mult, puloverele pentru femei sunt confecționate din așa materiale, ca cașmir sau lână. Mulțumită căruia nu numai că sunt foarte călduroase, moi și plăcute la atingere, însă se prezintă excelent și câștigă un caracter elegant și stilat.

pixel