Geci sport damă

Cantitatea de produse: 140
Mărime
  • 1-Ubrania
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
  • 1
  • din
  • 3

La Bolf poți alege dintr-o gamă variată de geci și jachete de damă sport și sport-casual, care îmbină calitatea materialelor cu designul de top Bolf. Ideale pentru un stil de viață activ, gecile cu o croială sport și sport-casual sunt în topul preferințelor femeilor.

Gecile și jachetele sport

Gecile și jachetele sport de damă ne vin în ajutor atunci când temperatura de afară este incertă, toamna și primăvara, în anotimpuri în care haina de iarnă groasă este prea mult, dar nu este încă vremea să renunțăm complet la acest strat călduros. Femeile care preferă stilul sport vor căuta o geacă funcțională și comodă. Deseori adeptele stilului sport preferă gecile cu buzunare deoarece acestea sunt foarte practice. Geaca sport poate să fie cu glugă sau fără. Gulerul înalt cu fermoar până sus este deseori alegerea femeilor sportive care adora activitățile în aer liber dar prețuiesc calitatea și confortul.

Gecile softshell

Gecile softshell fac parte din categoria gecilor sport și sunt o alegere ideală datorită materialului performant ce se usucă foarte ușor și nu menține umiditatea. Aceste geci damă cântăresc puțin și sunt potrivite pentru bagajul vostru în drumeții. Sunt disponibile într-o mare varietate de culori pentru a se potrivi stilului personal al fiecăreia dintre voi.

Vezi, de asemenea:

Gecile din fâș

Deseori create din materiale impermeabile, gecile sport impresionează prin versatilitate. O geacă din fâș lungă într-o culoare universală precum negru poate satisface nevoile unui stil sport dar și ale unui stil casual-elegant. Putem vedea doamne care trebuie să adopte un stil smart-casual la serviciu chiar dacă în timpul liber sunt adeptele stilului sport. Acestea vor găsi geaca de fâș ca fiind potrivită ambelor stiluri, îmbinând astfel și concepția pe care deseori acest stil vestimentar o aduce cu sine, și anume că hainele trebuie să fie practice și versatile. O geacă sport de fâș se potrivește de minune cu orice ținută casual-sport și evidențiază silueta mai mult decât gecile lungi necambrate. Geaca sport scurta oferă o libertate de mișcare mai mare și un confort specific.

Stilul sport este din ce în ce mai promovat și prezent în trenduri de moda. Jacheta sport de dama este văzută ca fiind un must-have în orice garderobă. Jachetele bomber pot fi o alegere potrivită pentru stilul sport pentru sezoanele cu vreme blândă iar gecile matlasate sport pot fi alegerea ideală iarnă!

pixel