Geci de iarnă damă

Cantitatea de produse: 199
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 4

A venit iarna și e momentul să vorbim despre cum rămânem în pas cu moda și cum alegem geaca de iarnă potrivită!

Cum alegi geaca potrivită

Stil elegant

Dacă stilul tău este unul ce înclină mai mult către eleganță, un stil șic, atunci propunerea este o haină de damă din stofă cu un fular lung ca accesoriu. Sau poate o geacă parka cu blăniță moale și pufoasă. Chiar și gecile de fâș, matlasate pot complimenta o ținută elegantă-casual, până la urmă să nu uităm că scopul lor fundamental este de a ne apăra de frig! Aruncă o privire asupra selecției noastre de geci elegante de damă pentru iarnă.

Geaca parka de damă, geaca de damă matlasată și geaca de damă îmblanită sunt o alegere perfectă în sezonul rece, fiind versatile. Multe dintre noi avem cel puțin două geci pentru sezonul rece. Una mai șic și elegantă și una pentru zilele geroase de iarnă.

Vezi, de asemenea:

Gecile de fâș cu mâneci trei sferturi sunt trendy acum. Această geacă este cu adevărat feminină având un aer tineresc și modern.

Stil casual

Dacă stilul tău este unul casual, atunci poți alege din colecția de geci lungi de iarnă sau geci damă scurte pentru iarnă. Gecile cu fermoar și cu un al doilea rând de închidere prin capse sunt foarte potrivite când vremea este rece și vântul puternic. Fie că alegi o geacă cu imprimeu, care te va scoate în evidență sau vrei o geaca de culoare uni ce poate fi asortată cu orice, cu siguranță vei găsi varietatea de geci de iarnă Bolf surprinzătoare și satisfăcătoare cerințelor și așteptărilor tale.

O geacă scurtă îți va scoate în evidență ținuta șic-casual cu fustă, cizme sau botine și un dres gros de iarnă căruia îi poți adauga o pereche de ciorapi înalți deasupra genunchiului ce merge de minune cu fustă și botine.

Stil sporty

Și cine a spus că iarna nu poți purta geacă de piele?! Un stil sporty-șic poate găsi geaca de piele damă ca una ideală pentru iarnă. Împreună cu un pulover gros, un fular lung, cu o pereche de ghete și șosete ce pot fi îndoite deasupra ghetelor poți spune că ești "de revistă". Gecile de damă bomber sunt sporty și trendy acum. Acestea sunt fără glugă și au un guler la baza gâtului. Cel mai des acestea sunt cu capse dar se poate regăsi și varianta cu fermoar. Poți găsi variantele matlasate sau îmblănite potrivite pentru iarnă. Acestea se potrivesc perfect ținutelor sport sau chiar cu o pereche de blugi sau colanți mai groși și o bluză de iarnă!

pixel