Helanci bărbați

Cantitatea de produse: 37
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Protecție, stil și confort – toate aceste lucruri definesc helanca. Pe Bolf găsești multe modele de helanca bărbați care să îți completeze cu succes garderoba, așa că nu mai trebuie decât să găsești ceea ce ți se potrivește.

Tipuri de pulovere pentru bărbați

În funcție de caracteristicile luate în considerare, există multe tipuri de pulovere pentru bărbați. În funcție de model există pulovere clasice sau cu model. În funcție de tipul de închidere sunt pulovere care au închiderea cu fermoar sau cele care au închiderea cu nasturi. Dacă ne referim la tipul puloverului, acesta poate fi fără mâneci, cu glugă, cu decolteu în “V”, cu guler înalt sau helancă. 

Vezi, de asemenea:

Cu ce să porți pulovere elegante pentru bărbați?

Un pulover îți va da întotdeauna un aspect elegant, mai ales dacă este combinat cu articolele potrivite. Combină o helancă neagră bărbați cu o pereche de pantaloni de stofă, o pereche de pantofi eleganți și un sacou. Alege o helancă albă bărbați pe care să o porți în combinație cu o pereche de pantaloni chino maro, o pereche de teniși și o jachetă tip bomber. Dacă porți o helancă bărbați bumbac cu o pereche de blugi, o pereche de teniși și un pardesiu ai vestimentația completă pentru un look casual. Vrei să ieși în evidență? Poartă un pulover verde, galben sau alb. Vrei să rămâi discret, dar să inspiri eleganță în același timp? Alege un pulover negru sau maro. 

Cum se comandă pulovere pentru bărbați cu gât țesut în magazinul Bolf?

“Ușor” ar fi prea mult spus. Accesezi subcategoria “helanca” unde îți vor apărea toate modelele disponibile. Pentru a restrânge puțin aria căutărilor, poți folosi filtrele. Sortează conținutul în funcție de: mărime, culoare, preț, material sau model. Poți alege și afișarea în funcție de noutatea produsului sau de preț. După ce ai găsit modelul pe care îl vrei, selectează-l printr-un click. Apoi va trebui să alegi mărimea și să-l adaugi în coșul de cumpărături. În continuare va trebui să completezi adresa de livrare, să selectezi cum vrei să plătești și să achiți contravaloarea. După acest pas comanda va pleca înspre tine ca tu să te bucuri cât mai repede de ce ai comandat.

pixel