Hanorace lungi bărbați

Cantitatea de produse: 1
Culoarea
Oferi
Material
Model

Ca și bărbați simțim uneori că trebuie să alegem între o vestimentație elegantă, una sport și una smart-casual. Pare că niciodată nu le vom putea împăca pe acestea două deoarece piesele vestimentare se exclud reciproc.

Bluzele lungi pentru bărbați pot arăta ca și bluze lungi elegante dacă sunt accesorizate cu o pereche de pantaloni clasici și o pereche de pantofi. O bluză lungă bărbătească poate fi de asemenea purtată cu o pereche de blugi rupți, o cravată supradimensionată și o pereche de mocasini pentru un look casual și lejer. Ele sunt potrivite pentru ambele ocazii și pot fi definite ca fiind versatile și utile în garderoba oricui.

Hanoracele lungi pentru bărbați pot fi purtate cu teniși și pantaloni baggy pentru o ținută de skater modern. Aceleași hanorace lungi cu glugă pot fi purtate cu adidași și trening și devin costumația perfectă pentru mers la sala sau la terenul de baschet. O bluză lungă cu glugă poate astfel să fie la fel de versatilă și de practică deoarece ne ajută să creăm mai multe ținute într-un mod inedit!

pixel