Geci softshell bărbați

Cantitatea de produse: 32
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Ne uităm prin magazine și de la an la an observăm că vedem noi denumiri. Fie că este vorba de modele ori de materiale noi, important este să fim la curent și să ne completăm garderoba în concordanță! În ultima vreme denumirea softshell apare în dreptul anumitor jachete.

Ce este softshell?

Acest termen este folosit din ce în ce mai mult pentru a descrie diferite articolele de vestimentație care combină rezistența parțială sau completă a apei cu capacitatea parțială sau completă de a proteja de vânt. Țesăturile softshell se găsesc în numeroase varietăți, în multe cazuri ele combină capacitatea de a izola a mai multor straturi de material în încercarea de a înlocui mai multe straturi cu unul singur foarte flexibil. Acest material e caracterizat prin combinația de rezistență la vânt, un nivel ridicat de rezistență la apă și prin elasticitate.

Softshell este cunoscut acum că fiind un tip de material compus în general din trei straturi: poliester exterior, membrană și fleece interior tăiat scurt sau tricot, care garantează păstrarea căldurii și a confortului termic. Materialul nu absoarbe apa deoarece este protejat de un strat impregnant DWR. DWR vine de la durable waterproof coating și este o soluție cu care este tratat materialul pentru a îi spori proprietățile și a îl ajuta să respingă apa. Softshell este deci ușor impermeabil, complet anti-vânt și respiră foarte bine.

Jacheta softshell ce înseamnă deci?

Jacheta softshell este cea mai bună și nouă variantă de geacă pentru atunci când vrem să mergem la schi sau la snowboarding și nu numai. Jacheta softshell de bărbați sport este alegerea ideală când vremea este urâtă afară și vrem să ieșim pe bicicleta sau la alergat. Atunci avem nevoie de mobilitate crescută și un material care să respire și să ne ajute să transpirăm mai puțin în ciuda efortului depus.. Faptul că acest tip de material nu foșnește deloc îi dă un avantaj peste cele care fac zgomot.

Când alegem o jacheta softshell trebuie să fim atenți la tipul de membrană utilizată deoarece aceasta este cea care este răspunzătoare de respirabilitatea obiectului nostru vestimentar. Croiala este de asemenea importantă deoarece o astfel de jachetă trebuie să se muleze bine pe corp dacă vrem să ne izoleze termic.

Jachete softshell de bărbați

Merita deci să cumpăram jachete softshell de bărbați? Alege să încerci noile geci softshell pentru bărbați din oferta bolf.ro și nu vei fi dezamăgit. Promitem că vei fi tentat să cumperi și o jacheta softshell pentru băieți ca să-i oferi și odraslei tale același confort și aceeași mobilitate!

pixel