Geci de piele bărbați

Cantitatea de produse: 119
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 2

Dacă vorbim despre cele mai reprezentative articole bărbătești de îmbrăcăminte, atunci nu putem să nu vorbim despre geaca de piele. O geacă de piele premium îți poate schimba atitudinea atunci când este purtată, dar vei simți că atitudinea începe să ți se schimbe chiar odată ce începi să îți cauți o geacă de piele. Stil, clasă, unicitate și aparența de băiat rău - toate sunt atribute oferite numai de gecile de piele.

Jachete de piele pentru bărbați perfecte pentru orice ocazie

Versatilitatea este punctul forte pentru o geaca de piele naturala barbati. Poart-o atunci când te plimbi cu motocicleta și te va feri de particulele și rezidurile stradale, poart-o la serviciu, ca parte a unei ținute formale, poart-o la petreceri ca parte a unei ținute lejere și poart-o la școală ca parte a unei ținute care emană încredere. Ideale pentru toamnă și primăvară, geaca de piele imblanita barbati sau geaca de piele cu guler de blana barbati pot face față cu succes și în zilele în care iarna e mai blândă.

Vezi, de asemenea:

Cu ce să porți jachete de piele pentru bărbați?

Fiind atât de versatile, gecile de piele pot face parte cu succes din mai multe ținute. Pentru o ținută formală, ia peste costum o geaca de piele maro barbati și lookul este complet. Pentru un stil streetwear, asociază o geacă de piele cu imprimeu cu o pereche de blugi și o pereche de sneakerși. Pentru ieșit în oraș, mai ales primavara și toamna, asociază o geaca de piele cu blana barbati cu o pereche de pantaloni chinos, o maletă și cu o pereche de pantofi oxford. O geaca de piele cu guler de blana barbati îți va oferi confort și protecție în orice moment.

Cum comand o jachetă de piele pentru bărbați de la Bolf?

Selectezi îmbrăcămintea de bărbați și mai apoi geci de piele. De aici încolo, fii atent la mărime, culori și sortează rezultatele în funcție de interese. Poți să selectezi gecile barbati favorite, ca să le poți revedea mai târziu. Dacă te-ai hotărât asupra modelelor preferate, adaugă-le în coș, de unde poți să le plătești foarte simplu. După ce efectuezi plata, comanda pornește spre tine.

pixel